Ring til os 23 61 40 22

Send en mail klp@bredalbyg.dk

Kontortider 08.00 - 16.00

Efterisolering og energivejledning

I forbindelse med energioptimering kan der med fordel arbejdes med efterisolering af boligen og udskiftning af tag.

Når du efterisolerer, lægger du fx ekstra isolering i hustes konstruktioner, som der allerede er isoleret eller tidligere ikke har været isoleret. Det er ikke kun ældre og gamle huse, der kan efterisoleres. Også i nyere huse med få år på bagen, kan få gavn af at efterisolere.

Efterisolering af huse sker som regel for at spare på forbruget af varme og dermed spare penge. Andre tilfælde efterisoleres huset, da det kan være svært at varme op.

Bredal Byg ApS har uddannet energivejleder i virksomheden, en energivejleder gør, at vi står stærkere i forbindelse med rådgivning omkring energi optimering af boligen.

Det er vores erfaring at en efterisolering kan reducere varmeudgiften med ca. 25 – 35 %. Dvs. en tilbagebetalingstid på omkring 4 år.

NB. En efterisolering skal udføres med omtanke for at virke optimal.

Såfremt det drejer sig om solvarme, udskiftning af varmekilde, er vi nok ikke så stærke, med har gode kolleger, som kan hjælpe i disse tilfælde.

Efterisolering i Trekantsområdet. Bor du uden for dette område er du stadig velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på
telefon 23 61 40 22.

Medlem af byggaranti

Læs om ordningen

Medlem af CBI Danmark

Læs mere om CBI Danmark

Gratis rådgivning af tag

Læs mere om tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Uforpligtende tilbud