Ring til os 23 61 40 22

Send en mail klp@bredalbyg.dk

Kontortider 08.00 - 16.00

Hulmursisolering med papiruld i Trekantsområdet

Hulmursisolering varetages af din lokale isolatør og rådgiver Bredal Byg ApS. Med hulmursisolering kan du nedbringe din varmeregning samt forbedre indeklimaet.

Den eksisterende isolering i hulmuren med tiden falde sammen. Derfor oplever man typisk i ældre huse, at der kan være direkte kolde områder forskellige steder på indervæggen  – der hvor isoleringen er faldet sammen. Kuldebroer er årsag til varmetab og en alt for dyr varmeregning. Dette  kan udbedres ved isolering af ydervæggen på dit hus.

Hulmursisolering – nemt, enkelt og effektivt

Hulmursisolering er en isolering med papiruld , hvor man fylder hulmuren. Dette sker ved at der bores huller i fugerne så man efterfølgende kan blæse papirisoleringen ind i hulmuren – dette skaber en hulmursisolering. Omkostningerne ved hulmursisolering er til at overkomme og man opnår en direkte besparelse på at ikke at fyrre for fuglene.

Alle hulrum fyldes med papiruld. Papirulden gør at boligen bedre kan ånde samtidig med at isoleringen med papiruld er effektiv. Der er en økonomisk gevinst ved hulmursisolering, men indeklimaet bliver virkelig bedre, når kulden fra ydervæggene ikke kan mærkes.

Vidste du at hulmursisolering af en tom hulmur kan give dig en besparelse på varme på ca. 30 %?

Er du i tvivl om effekten af hulmursisolering eller ønsker du gratis rådgivning og tilbud omkring isolering af dit hus, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 61 40 22 for rådgivning om isolering af din hulmur.

Hulmursisolering i Trekantsområdet

Udover hulmursisolering i Trekantsområdet, udfører vi også arbejde i byer uden for dette område. Kontakt os venligst for en dialog på 23 61 40 22, så planlægger vi herefter, hvordan vi kan hjælpe dig med hulmursisolering

Medlem af byggaranti

Læs om ordningen

Medlem af CBI Danmark

Læs mere om CBI Danmark

Gratis rådgivning af tag

Læs mere om tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Uforpligtende tilbud