Ring til os 23 61 40 22

Send en mail klp@bredalbyg.dk

Kontortider 08.00 - 16.00

Papirisolering i Trekantsområdet

En af fordelene ved at bruge papirisolering er, at papirisoleringen kan blæses ind i lukkede konstruktioner som hulmur, skråvægge eller etageadskillelse og direkte modvirke kuldebroer. Ved fx ledninger, faldstammer eller rørgennemføringer i ældre boliger er det også en stor fordel med papirisolering, da isoleringen blæses ind og udfylder alle potentielle kuldebroer.
Papirisolering kan klare isolering af nybyggeri eller efterisolering i kælder, gulv eller på loftet.

Der findes mange muligheder med papirisolering og vi kan hjælpe dig med en besparelse på din varmeregning fremadrettet.

Kontakt vores rådgivere og en uforpligtende dialog om isolering af din bolig. Du vil blive overrasket over, hvilken forskelle vi kan gøre for dig med papirisolering. Ring på telefon 23 61 40 22 .

Papirisolering Trekantsområdet – personligt møde hos dig

Selvom trekantsområdet er vores primære område, hvor vi isolerer med papiruld, kører vi gerne til dig der bor uden for dette område og giver et tilbud på papirisolering af din bolig. Vores folk der kommer ud og vurderer opgaven er alle erfarne med høj anciennitet. Dette er vores garanti for en professionel rådgivning til dig om papirisolering.

Virksomheden Bredal Byg ApS der har hovedsæde i Hedensted, er altid på telefonen for en dialog om papirisolering. Ring på 23 61 40 22.

Papirisolering har skabt stor interesse

Der har tidligere i Rabatten på DR været et stort fokus på efterisolering med papiruld. Udsendelsen gjorde at flere personer har fået øjnene op for at isolere med et miljørigtigt materiale.

Hvis man som husejer har mistanke til om man fyrer for fuglene, så anbefales det at man bestiller et energitjek hos Bredal Byg ApS. Ved et energitjek medbringes et termografisk kamera, der måler varmeforskelle så man kan se hvor i boligen var fosser ud, hvis det er tilfældet.

Efterisolering med papir på loft og i hulmure

På et energitjek vil du få rådgivning og anbefalinger på, hvordan du med fordel kan bruge papirisolering på loft og i hulmure.

Om papirisolering

Papirisolering består af granuleret avispapir, som er tilsat med en mindre mængde brandhæmmende salte.Isolering med papir modvirker blandt andet svamp og skadedyr. Mineraluld er altså ikke det eneste isoleringsmateriale på markedet – der findes en langt mere miljørigtig isolering med papir.

Papirisolering blæses ind på lofter og hulmure via en maskine. Derved sikres at papirisoleringen når ud til selv de yderste sprækker og revner og lægger sig optimalt. Derved undgås kuldebroer og andre uhensigtsmæssigheder.

Papirisolering er miljøvenligt, C0₂ neutralt og meget billigere end de mere traditionelle isoleringsmaterialer.

Papirisolering er brandsikker isolering

Efter flere forsøg, viser det at papiruld er mere brandsikkert. Her er der sammenlignet med isoleringstyper som mineraluld og polystyren.

Flere forsøg herhjemme i Danmark og i USA har vist at papirisolering ikke smelter særlig hurtigt ift. mineraluld og polystyren.

Spar penge og få tilbud på papirisolering nu!

En bygning, som er uisoleret, forbruger 3 gange mere energi end en top isoleret!
Hos Bredal Byg ApS tilbyder vi derfor, at du kan få udført en gratis isoleringsvurdering af dit hus sammen med et tilbud – derved kan vi levere et komplet overblik på en løsning samt budget.

Ring til os nu på 23 61 40 22 og aftal et møde om papirisolering.

Medlem af byggaranti

Læs om ordningen

Medlem af CBI Danmark

Læs mere om CBI Danmark

Gratis rådgivning af tag

Læs mere om tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Uforpligtende tilbud