Ring til os 23 61 40 22

Send en mail klp@bredalbyg.dk

Kontortider 08.00 - 16.00

Persondatapolitik

I forbindelse med den daglige drift og service opbeverer vi handelsdata på vores kunder. Vi minimere den opbevarede data og videresælger ingen data.

Data videregives ikke til trejdepart udenfor virksomheden, med mindre at dette er nødvendigt for at kunne udføre arbejdet – her menes videregivelse af oplysninger omkring adresse mm i forbindelse med levering af materialer til udførelsen af opgaven, eller i tilfælde hvor eksterne medarbejdere lejes ind til opgaven.

Hos Bredal Byg ApS opbevarer vi kundedata i vores elektroniske kundekartotek – hvorfra vi kan se hele den tidligere kundehistorik samt kundeoplysningerne. Disse oplysninger er beskyttet af adgangskoder og kun 2 medarbejdere har adgang til oplysningerne.

Oplysningerne vi opbevarer er:

Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fremsendte tilbud incl. Diverse opmålinger og tegninger, udstedte faktura. Der opbevares ikke personfølsomme oplysninger såsom CPR numre og kontonumre på kunder.

De data vi opbevarer vil som udgangspunkt ikke blive slettet. Vi ønsker at opbevare disse data med henblik på at levere den bedste service til vores kunder, og det mener vi bedst vi kan gøre, ved at gemme disse oplysninger. Således kan vi bedre servicere vores kunder i forbindelse med spørgsmål og/ eller rådgivning omkring tidligere udført arbejde.

I forbindelse med modtagelsen af et tilbud/ en faktura fra Bredal Byg ApS, accepterer du samtidig at vi må opbevare ovenstående oplysninger.

Såfremt man ønsker sine persondata slettet hos Bredal Byg ApS, skal der gives skriftlig meddelelse herom via mailadressen klp@bredalbyg.dk. Vi vil herefter slette dine data – dog skal vi som udgangspunkt opbevare data i 60 måneder iht. regnskabspligt. Såfremt dine data ikke kan slettes med baggrund i vores opbevaringspligt, så vil din anmodning blive besvaret med oplysning om hvornår oplysningerne kan slettes.

Medlem af byggaranti

Læs om ordningen

Medlem af CBI Danmark

Læs mere om CBI Danmark

Gratis rådgivning af tag

Læs mere om tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Uforpligtende tilbud