Ring til os 23 61 40 22

Send en mail klp@bredalbyg.dk

Kontortider 08.00 - 16.00

Renovering i Trekantsområdet

Hos Bredal Byg ApS har vi specialiseret os i renovering af de klassiske 70’er boliger, hvor vi gennem kvalificeret tømrerarbejde og renoveringsopgaver optimerer husets energiforbrug.

Renovering med et energioptimerings tjek

I bestræbelserne på at give vores kunder den optimale service, har vi, udover vores faglige kompetencer også gennemgået energivejlederkurser. Disse erfaringer giver os evnerne til at vejlede om og udføre optimal energioptimering af huse.

Et energioptimering består typisk af:

  • Tagrenovering
  • Isolering af loft og hulmur – vi har mere end 20 års erfaring med papiruld

Det giver dig som husejer eller boligforening, mulighed for at få energitjekket boligen, når der står en renovering for døren. Det kan på både kort og lang sigt gøre din renovering billigere, da dit energiforbrug mindskes, og hvem vil ikke gerne sænke varme- og el- regningen?

Traditionelt tømrerarbejdet og renovering går aldrig af mode

Vi har hos Bredal Byg også et team af veludannede håndværkere, der har omfattende erfaring med traditionelt tømrerarbejde. Så mangler du specialuddannede fagfolk, der er eksperter i gulvlægning, montering af døre, gipsarbejde eller reparation af eksisterende konstruktioner, står Bredal Byg klar til at yde markedets bedste service. Vi efteruddanner os selvfølgelig, så du kan trække på den nyeste viden.

Vi ved, hvad det betyder for vores kunder, at vi arbejder i deres hjem. Derfor sætter vores håndværkere en stor ære i altid at aflevere et fejlfrit stykke arbejde, men også at forlade dit hjem i samme stand som da de ankom. Vi efterlader ikke en masse affald som du skal skaffe af vejen, vi tager det med.

Kontakt os for rådgivning

Kontakt Bredal Byg nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder din renovering og dit tømrerarbejde. Ring på Tlf.: 23 61 40 22 eller send os en mail på klp@bredalbyg.dk for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde og renovering.

Medlem af byggaranti

Læs om ordningen

Medlem af CBI Danmark

Læs mere om CBI Danmark

Gratis rådgivning af tag

Læs mere om tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Uforpligtende tilbud