Ring til os 23 61 40 22

Send en mail klp@bredalbyg.dk

Kontortider 08.00 - 16.00

Døre og vinduer

Synes du at din varmeregning er alt for dyr?
Mangler dit hus et ekstra pift?
Ser dine vinduer slidte og gammeldags ud?

Hvis du kan svare ”JA” til et eller flere af disse spørgsmål, så er tiden inde til at få helt nye vinduer og døre monteret i dit hus.

Der er stor økonomisk besparelse i at udeskifte gamle umoderne, utætte og dårligt isolerende vinduer og døre med nye moderne energibesparende elementer.

Veluddannede specialister og 1. Klasses håndværkere

Hos Bredal Byg er vi specialuddannet vinduesmester.
Vi har opbygget et nært samarbejde med forskellige vinduesproducenter, så vi kan løse ethvert behov, der måtte fremkomme ved valg af vinduestyper, farver, sprosser og inddeling af vinduerne.
Vores veluddannede medarbejdere er med over 25 års erfaring i branchen godt rustede til at komme med forslag til vinduernes udseende, farvevalg og rådgivning om regler omkring redningsåbninger og udluftning.

I forbindelse med udskiftning af vinduer er vores håndværkere meget opmærksomme på, at kuldegennemgangen fra udvendig mur til indvendig mur bliver brudt. Dette øger effekten af isoleringen rundt om vinduerne.

Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede løsninger, så hvis du mangler inspiration eller et godt tilbud, så kontakt Bredal Byg nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder vinduer. Ring på Tlf.: 40186622 eller send os en mail på kp@bredalbyg.dk for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til dit hjem.

Medlem af byggaranti

Læs om ordningen

Medlem af CBI Danmark

Læs mere om CBI Danmark

Gratis rådgivning af tag

Læs mere om tag

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Uforpligtende tilbud